Rival FSD201 Manuel d'utilisateur

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Résumé du contenu

Page 1 - Owner’s Guide

FSD200FSD201Food SteamerOwner’s GuideREAD AND SAVE THESE INSTRUCTIONS

Page 2 - IMPORTANT SAFEGUARDS

-E10-RICE AND GRAINS1. There are many types of rice. Follow specific directions forvariety used.2. Accurate measuring of rice and water when combined

Page 3 - IMPORTANT SAFEGUARDS (CONT.)

VEGETABLES1. Clean the vegetables thoroughly. Cut off stems; trim; peel or chop ifnecessary. Smaller pieces steam faster than larger ones.2. Quantity,

Page 4 - KNOW YOUR FOOD STEAMER

-E12-FISH AND SEAFOOD1. The steaming times listed in the chart are for fresh, or frozen andfully thawed seafood and fish. Before steaming, clean and p

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-E13-FISH AND SEAFOOD (CONT.)TIPS AND HINTS (CONT.)VARIETY WEIGHT/OR APPROXIMATENUMBER TIME (MINUTES)PIECESCLAMS IN SHELL 1 Pound 10-12CRABKing Crab1⁄

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-E14-MEATS/BEEFSTIPS AND HINTS (CONT.)VARIETY WEIGHT/OR APPROXIMATENUMBER TIME (MINUTES)PIECESBEEFChuck 1 Pound 28-30Hamburger 1 Pound 16-18Meatballs

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-E15-EGGSTIPS AND HINTS (CONT.)VARIETY WEIGHT/OR APPROXIMATENUMBER TIME (MINUTES)PIECESIN THE SHELLSoft Cooked 1 - 12 Eggs 16-18Hard Cooked 1 - 12 Egg

Page 8 - LCD DISPLAY

SERVICE INSTRUCTIONS1. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit. Doing so will void the Warranty.2. If y

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FSD200FSD201Cuiseur VapeurNotice D’emploiLISEZ ET GARDEZ CES INSTRUCTIONS

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-F2-CONSIGNES IMPORTANTESL’emploi de tout appareil électroménager exige certaines précautionsfondamentales, y compris les suivantes:1. Lisez attentive

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CONSERVEZ CES INSTRUCTIONSCet appareil n’est destiné qu’à l’EMPLOI DOMESTIQUE. Ne contientpas de pièces réparables. Confiez toujours les réparations à

Page 12 - 2 Pound 14-16

-E2-IMPORTANT SAFEGUARDSWhen using electrical appliances, basic safety precautions shouldalways be followed, including the following:1. Read all instr

Page 13 - TIPS AND HINTS (CONT.)

On / OffFAMILIARISEZ-VOUS AVEC LE CUISEUR VAPEURCOUVERCLEBOL À RIZGRILLE AMOVIBLEBOL VAPEUR SUPÉRIEURGRILLE AMOVIBLEBOL VAPEUR INFÉRIEURRAMASSE-GOUTTE

Page 14 - MEATS/BEEFS

-F5-AVANT LA TOUTE PREMIÈRE UTILISATION:•Assurez-vous que la tension qui est indiquée sur la base soit bienidentique à la tension de votre domicile.•R

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-F6-1. Posez l’appareil sur une surface plane assurant un espace adéquat (nele placez pas sous les armoires de cuisine, par exemple). Le cuiseurvapeur

Page 16 - ONE (1) YEAR LIMITED WARRANTY

-F7-UTILISATION DES DEUX BOLS VAPEURPosez l’aliment le plus volumineux ou qui requiert la cuisson la pluslongue dans le BOL VAPEUR INFÉRIEUR puis pose

Page 17 - Cuiseur Vapeur

On / Off•Au branchement du cuiseur, la durée «00» clignote à l’afficheur.•La durée de cuisson se règle avec les TOUCHES DE COMPTAGEPROGRESSIF OU RÉGRE

Page 18 - CONSIGNES IMPORTANTES

-F9-Débranchez le cordon à la prise avant le nettoyage. Laissez refroidirle cuiseur. N’immergez ni la base, ni le cordon, ni la fiche.•Videz le RAMASS

Page 19 - CONSIGNES IMPORTANTES (suite)

-F10-RIZ ET CÉRÉALES1. Il existe de nombreuses variétés de riz. Observez les directivesdonnées pour la variété utilisée.2. Mesurez le riz et l’eau ave

Page 20 - On / Off

LÉGUMES1. Nettoyez bien les légumes. Épluchez-les, coupez-les ou hachez-les sinécessaire. Les petits morceaux cuisent plus vite que les gros.2. Quanti

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-F12-POISSON ET FRUITS DE MER1. Les durées de cuisson du tableau sont pour le poisson et les fruits demer frais ou bien congelés et totalement dégelés

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-F13-POISSON ET FRUITS DE MER (suite)CONSEILS PRATIQUES (suite)VARIÉTÉ POIDS OU DURÉE APPROX.NOMBRE (EN MINUTES)DE MORCEAUXMYES EN COQUILLES 500 gramm

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SAVE THESE INSTRUCTIONSThis appliance is for HOUSEHOLD USE ONLY. No user-serviceable partsinside. Refer servicing to qualified service personnel. A sh

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-F14-VIANDE – BŒUFCONSEILS PRATIQUES (suite)VARIÉTÉ POIDS OU DURÉE APPROX.NOMBRE (EN MINUTES)DE MORCEAUXBŒUFPalette 500 grammes 28 à 30Hamburger 500 g

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-F15-ŒUFSCONSEILS PRATIQUES (suite)VARIÉTÉ POIDS OU DURÉE APPROX.NOMBRE (EN MINUTES)DE MORCEAUXŒUFS EN COQUILLEMollets 1 à 12 œufs 16 à 18Durs 1 à 12

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Imprimé en Chine FSD200/201/9100410000102FSD200/20105EFM1INSTRUCTIONS DE SERVICE1.N’essayez PAS de réparer ou d’ajuster une fonction mécanique ou élec

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On / OffKNOW YOUR FOOD STEAMERLIDRICE BOWLREMOVABLE GRIDUPPER STEAMING BOWLREMOVABLE GRIDLOWER STEAMING BOWLJUICE TRAYDIGITAL CONTROL PANELBASEBASE CO

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-E5-BEFORE THE FIRST USE:•Check the voltage rating on the base, make sure it corresponds to themain voltage in your home.•Remove any labels or sticker

Page 29 - CONSEILS PRATIQUES (suite)

-E6-1. Place unit on a flat sturdy surface with adequate room (i.e. do notplace under cabinets). The Food Steamer unit and components arenot for use i

Page 30 - VIANDE – BŒUF

-E7-TO USE DOUBLE STEAMING BOWLPlace the largest piece of food with the longest cooking time in theLOWER STEAMING BOWL then place on top of juice tray

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On / Off•When plugging in the Food Steamer, the time “00” will flash onthe display.•The cooking time can be set by pressing the COUNT UP/DOWNBUTTON an

Page 32 - GARANTIE LIMITÉE DE UN (1) AN

-E9-Unplug cord from the outlet before cleaning. Allow the steamer tocool. Never immerse the base, cord and/or plug in water.•Empty the JUICE TRAY and

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