5445 BCNOwner’s GuideREAD AND SAVE THESE INSTRUCTIONSStoneware Slow CookerThe Original and America’s #1 Brand of Slow Cookers5445BCN04EFSM1 V.qxd 10/
-E18- -E19-THE RECIPESCHICKEN WITH 40 CLOVES OF GARLIC2 sprigs fresh thyme 1 (4-lb.) whole broiler/fryer chicken2 sprigs fresh rosemary 2 stalks celer
-E20- -E21-THE RECIPESTURKEY POT PIE WITH CORNBREAD CRUST (CONT.)NOTE: If desired, substitute 8 ounces fresh, sliced mushrooms forcanned. Saute mushro
-E22- -E23-THE RECIPESCOUNTRY SCALLOPED POTATOES AND HAM8 potatoes, peeled and thinly sliced 1 package (1-oz.) country-style gravy mix1 onion, chopped
5445 BCNGuide du propriétaireLISEZ ET CONSERVEZ CES DIRECTIVESMijoteuse en grèsLa première et plus grande marque de mijoteuses en Amérique©2004 The Ri
-F2-CONSIGNES DE SÉCURITÉIMPORTANTESLors de l’usage de tout appareil électrique, des consignes de sécuritéfondamentales doivent toujours être observée
-F4- -F5-1. La mijoteuse est dotée de trois réglages de température. Le réglage BAS(« LOW ») est recommandé pour la cuisson lente qui dure toute unejo
-F6- -F7-• Pour éliminer tout résidu de la viande, enlevez-en le gras excédentaire etépongez-la bien. (Si la viande contient beaucoup de gras, faites-
-F8--F9-QUESTIONS ET RÉPONSES (SUITE)les aliments solides et laisser le jus dans la mijoteuse. Préparez une pâtelisse composée d’environ 1⁄2 tasse de
-F10- -F11-GUIDE SUR L’ADAPTATION DE VOS PROPRES RECETTES (SUITE)LÉGUMES SAUTÉSGénéralement, il n’est pas nécessaire de faire sauter les légumes ! Mé
-F13-RECETTESBŒUF SALÉ AU CHOU3 carottes, en tranches épaisses 1 tasse d’eau1 (3-lb.) pointe de poitrine de bœuf salé1⁄2 à 1 petite tête de chou coupé
SAVE THESE INSTRUCTIONS-E2-IMPORTANT SAFEGUARDS-E3-POLARIZED PLUGThis appliance has a polarized plug (one blade is wider thanthe other). To reduce the
RECETTESBIFTECK À LA SUISSE2 biftecks de ronde, environ 1⁄2 lb chacun, 1 gros oignon, tranché mince1⁄4 tasse de farine tout usage en tranches de 3⁄4
-F16- -F17-RECETTESCÔTELETTES DE PORC SUR UN LIT DE RIZ1⁄2tasse de riz brun1⁄4c. à thé de poivre noir moulu2⁄3tasse de riz blanc prétraité 4 à 6 côtel
-F19-RECETTESDINDE EN COCOTTE AVEC CROÛTE EN PAIN DE MAÏS2-lb de poitrine de dinde désossée, coupée 2 pommes de terre, pelées et hachéesen cubes de 1
-F20- -F21-RECETTESDINDE EN COCOTTE AVEC CROÛTE EN PAIN DE MAÏS(SUITE)REMARQUE : si vous le désirez, utilisez 8 onces de champignons fraistranchés plu
-F22- -F23-RECETTESPOMMES DE TERRE DAUPHINOISES AU JAMBON8 pommes de terre pelées et tranchées finement 1 pqt (1 once) de mélange à sauce paysanne1
©2004 The Rival CompanyUne division de The Holmes Group, Inc.Imprimé en Chine 5445BCN/9100050000740Crock-Pot®est une marque déposée de Rival®
CONSERVAR ESTAS INSTRUCCIONES-S2-PAUTAS IMPORTANTES DE SEGURIDAD-S3-ENCHUFE POLARIZADOPara reducir el riesgo de choque eléctrico, este artefacto tiene
-S4- -S5-1. Tiene tres graduaciones de temperatura. Se recomienda latemperatura baja (LOW) para cocción lenta durante "todo el día".Una ho
-S6- -S7-• Cortar y sacar la grasa de la carne y frotarla bien para eliminar losresiduos. (Si las carnes contienen grasas, dorarlas en una sarténsepa
-S8- -S9-PREGUNTAS Y RESPUESTASP ¿Se puede cocinar un asado sin agregar agua?R Sí; si se cocina en temperatura baja (LOW). Se recomienda agregar unap
-E4- -E5-1. There are three temperature settings. LOW is recommended for slow ”all-day” cooking. 1 hour on HIGH equals about 2 to 21⁄2 hourson LOW. 2.
-S10- -S11-GUÍA PARA ADAPTAR SUS RECETAS (CONT.)HIERBAS Y ESPECIASLas hojas o las hierbas y especias enteras son preferibles, pero su saborpuede aumen
-S12- -S13-Las siguientes recetas en éste manual están diseñadas para una olla decocción lenta de 4 L; por lo que las recetas deben aumentarse en lami
-S14- -S15-LAS RECETASCHURRASCO SUIZO2 churrascos redondos de Aprox. 225 gr (1/2 lb) c/u 1 cebolla grande en rodajas finas de 1/4 de taza de harina p
-S16- -S17-LAS RECETASPECHUGAS DE PAVO CON HIERBAS1 pechuga de pavo de 1,8 a 2, 3 kg (4 a 5 lb) 1/2 cucharadita de albahaca secafresca o descongelada
-S18- -S19-LAS RECETASPOLLO CON 40 DIENTES DE AJO2 ramitos de tomillo fresco 1 pollo entero para asar o freír de 1,8 kg (4 lb.)2 ramitos de romero fre
-S20- -S21-LAS RECETASNOTA: Si se desea sustituir las rodajas de hongos enlatados por 227 gr(8 oz) de hongos frescos. Freír los hongos frescos con 2
-S22- -S23-LAS RECETASESCALOPINES DE PAPAS Y JAMÓN CAMPESTRE8 papas peladas y cortadas en rodajas finas 1 paquete de 28 gr (1 oz) de mezcla de1 ceboll
©2004 The Rival CompanyUna divison de "The Holmes Group"Impreso en China 5445BCN/9100050000740Crock-Pot®is marca registrada de Rival®
-E6- -E7-•Trim fats and wipe meats well to remove residue. (If meats containfats, brown in a separate skillet or broiler and drain well beforeadding t
-E8- -E9-QUESTIONS AND ANSWERSQ“Can I cook a roast without adding water?”AYes – if cooked on LOW. We recommend a small amount becausethe gravies are e
-E10- -E11-GUIDE TO ADAPTING YOUR OWN RECIPES (CONT.)HERBS AND SPICESLeaf or whole herbs and spices are preferred, but their flavor power mayincrease
-E12- -E13-The following recipes in the manual are designed for a 4 quart slowcooker. Based on your model increase recipe by half. The recipes in this
-E14- -E15-THE RECIPESSWISS STEAK2 round steaks, about 1⁄2-lb. each, 1 large onion, thinly sliced1⁄4 cup all-purpose flour cut 3⁄4-inch thick2 carrot
-E16- -E17-THE RECIPESHERBED TURKEY BREAST1 turkey breast (4 to 5-lb.) fresh or thawed1⁄2 teaspoon dry basil leaves2 tablespoons butter or margarine1⁄
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