S16SG-CNElectric SkilletOwner’s GuideREAD AND SAVE THESE INSTRUCTIONS
-E10-DENVER OMELET1⁄2 cup diced, cooked ham 3 eggs1⁄4 cup chopped green bell pepper 2 tablespoons water1⁄4 cup sliced fresh mushrooms1⁄8 teaspoon salt
-E11 -PASTA WITH PEPPERS AND CHICKEN1 clove garlic, minced Pinch ground red pepper1 tablespoon olive oil Salt and ground black pepper to taste1 whole
-E12-SHRIMP AND VEGETABLE STIR-FRY3⁄4-lb. raw, shrimp, shelled and deveined 2 stalks celery, sliced2 tablespoons light soy sauce 1 small sweet red bel
-E13 -FISH FILLETS WITH LEMON DILL SAUCE1/4-lb. fresh mushrooms, sliced 1 tablespoon lemon juice2 green onions, sliced1/3teaspoon dill weed2 tablespoo
-E14-STIR-FRY BEEF AND BROCCOLI1⁄2 to 3⁄4-lb. top round or sirloin1⁄4 teaspoon sugar1 clove garlic, minced salt to tasteDash ground ginger 2 tablespoo
-E15-NOTES
S16SG-CN/9100120000041Printed in China S16SGCN05EFM11. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit. Doing
S16SG-CNPoêle à frire électriqueNotice D’emploiLISEZ ET GARDEZ CES INSTRUCTIONS
-F2-L’emploi de tout appareil électroménager exige l’observation de certainesprécautions fondamentales, y compris des suivantes:1. Lisez attentivement
-F3-Cet appareil n’est destiné qu’à l’EMPLOI DOMESTIQUE.Ne contient pas de pièces que puisse réparer l’utilisateur. N’essayez en aucune circon-stance
-E2-When using electrical appliances, basic safety precautions should alwaysbe followed, including the following:1. Read all instructions before using
MODE D’EMPLOI DE LA POÊLE ÉLECTRIQUEFAMILIARISEZ-VOUS AVEC LA POÊLE À FRIRE ÉLECTRIQUEPOWERMODEREADYPREHEATS16SG skillet 1/05Couverclede verrePoignée
-F5-MODE D’EMPLOI DE LA POÊLE ÉLECTRIQUE (suite)4. Tournez le BOUTON DE COMMANDE au besoin pour modifier la température– à droite pour augmenter la te
13. L’évent laisse échapper la vapeur quand vous faites cuire avec le COUVERCLE.ATTENTION: Cette vapeur est BRÛLANTE! Levez et retirez le COUVERCLEave
-7-GUIDE DE TEMPÉRATUREHAMBURGERS galettes de 125 g 5 à 9 minutes par face (à point) 180 à 200 °C / 350 à 400 °FBIFTECK 2,5 cm, sans os 9 à 12 minutes
-F8-TEMPÉRATURE INTERNE RECOMMANDÉE DE LA VIANDEBIFTECK 60 °C / 145 °F (mi-saignant)70 °C / 160 °F (à point)80 °C / 170 °F ( bien cuit)BURGERS (bœuf h
-F9-RECETTESCRÊPES POMME ET NOIX30 mL de beurre ou de margarine Pointe de muscade 150 mL de farine tout usage 175 mL de lait7 mL de sucre 1 œuf10 mL d
-F10-RECETTESOMELETTE À LA MODE DE DENVER125 mL de dés de jambon cuit 3 œufs50 mL de poivron vert, haché 30 mL d’eau50 mL de tranches de champignons f
-F11-RECETTESPÂTES ALIMENTAIRES AVEC POIVRON ET POULET1 gousse d’ail, émincée Pincée de piment de Cayenne15 mL d’huile d’olive Sel et poivre noir moul
-F12-RECETTESCREVETTES ET LÉGUMES SAUTÉS375 g de crevettes crues, épluchées et déveinées 2 branches de céleri, coupées en tranches30 mL de sauce de so
-F13-RECETTESFILETS DE POISSON À LA SAUCE CITRON ET ANETH125 g de champignons frais, coupés en tranches 15 mL de jus de citron2 oignons verts, coupés
-E3-This appliance is for HOUSEHOLD USE ONLY.No user-serviceable parts inside. Do not attempt to service this product.A short power-supply cord is pro
-F14-RECETTESBŒUF ET BROCOLIS SAUTÉS250 à 375 g de bifteck de ronde ou de surlonge 2 mL de sucre1 gousse d’ail, émincée Sel au goûtTrait de gingembre
-F15-NOTES
S16SG-CN/9100120000041Imprimé en Chine S16SGCN05EFM11. N’essayez PAS de réparer ou d’ajuster une fonction mécanique ou électrique de l’appareil, ceci
Before use, wash the SKILLET PAN and LID in warm soapy water or in the dish-washer and dry completely.CAUTION: Do not immerse HEATING BASE in water or
-E5-4.To change the temperature, turn CONTROL KNOB to desiredsetting. Turning the CONTROL KNOB clockwise will increase thetemperature. Turnin
HELPFUL HINTS• Before using the skillet for the first time, lightly brush cookingsurface with vegetable oil. Heat, uncovered, to 300°F/150°C
-E7-TEMPERATURE GUIDEBURGERS1⁄4 lb patties. 5 to 9 minutes/per side (med.) 350°F - 400°F(180°C- 200°C)STEAK 1" thick, boneless 9 to 12 minutes/pe
-E8-RECOMMENDED INTERNAL TEMPERATURE FOR MEATSTEAK 145°F / 60 °C (medium rare)160°F / 70 °C (medium)170°F / 80 °C ( well done)BURGERS(Ground Beef) 160
-E9-RECIPESAPPLE NUT PANCAKES2 tablespoons butter or margarine Dash nutmeg1⁄2 cup plus 2 tablespoons all-purpose flour2⁄3 cup milk11⁄2 teaspoons sugar
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