Rival S16SG-CN Manuel d'utilisateur

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Résumé du contenu

Page 1 - Owner’s Guide

S16SG-CNElectric SkilletOwner’s GuideREAD AND SAVE THESE INSTRUCTIONS

Page 2 - IMPORTANT SAFEGUARDS

-E10-DENVER OMELET1⁄2 cup diced, cooked ham 3 eggs1⁄4 cup chopped green bell pepper 2 tablespoons water1⁄4 cup sliced fresh mushrooms1⁄8 teaspoon salt

Page 3 - SAVE THESE INSTRUCTIONS

-E11 -PASTA WITH PEPPERS AND CHICKEN1 clove garlic, minced Pinch ground red pepper1 tablespoon olive oil Salt and ground black pepper to taste1 whole

Page 4 - KNOW YOUR ELECTRIC SKILLET

-E12-SHRIMP AND VEGETABLE STIR-FRY3⁄4-lb. raw, shrimp, shelled and deveined 2 stalks celery, sliced2 tablespoons light soy sauce 1 small sweet red bel

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-E13 -FISH FILLETS WITH LEMON DILL SAUCE1/4-lb. fresh mushrooms, sliced 1 tablespoon lemon juice2 green onions, sliced1/3teaspoon dill weed2 tablespoo

Page 6 - HOW TO CLEAN YOUR SKILLET

-E14-STIR-FRY BEEF AND BROCCOLI1⁄2 to 3⁄4-lb. top round or sirloin1⁄4 teaspoon sugar1 clove garlic, minced salt to tasteDash ground ginger 2 tablespoo

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S16SG-CN/9100120000041Printed in China S16SGCN05EFM11. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit. Doing

Page 9 - CLASSIC FRENCH TOAST

S16SG-CNPoêle à frire électriqueNotice D’emploiLISEZ ET GARDEZ CES INSTRUCTIONS

Page 10 - CHEESE AND BACON POTATOES

-F2-L’emploi de tout appareil électroménager exige l’observation de certainesprécautions fondamentales, y compris des suivantes:1. Lisez attentivement

Page 11 - EASY BEEF FAJITAS

-F3-Cet appareil n’est destiné qu’à l’EMPLOI DOMESTIQUE.Ne contient pas de pièces que puisse réparer l’utilisateur. N’essayez en aucune circon-stance

Page 12 - PORK CHOPS WITH SPANISH RICE

-E2-When using electrical appliances, basic safety precautions should alwaysbe followed, including the following:1. Read all instructions before using

Page 13 - CHICKEN CACCIATORE

MODE D’EMPLOI DE LA POÊLE ÉLECTRIQUEFAMILIARISEZ-VOUS AVEC LA POÊLE À FRIRE ÉLECTRIQUEPOWERMODEREADYPREHEATS16SG skillet 1/05Couverclede verrePoignée

Page 14 - STEAK AU POIVRE

-F5-MODE D’EMPLOI DE LA POÊLE ÉLECTRIQUE (suite)4. Tournez le BOUTON DE COMMANDE au besoin pour modifier la température– à droite pour augmenter la te

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13. L’évent laisse échapper la vapeur quand vous faites cuire avec le COUVERCLE.ATTENTION: Cette vapeur est BRÛLANTE! Levez et retirez le COUVERCLEave

Page 16 - SERVICE INSTRUCTIONS

-7-GUIDE DE TEMPÉRATUREHAMBURGERS galettes de 125 g 5 à 9 minutes par face (à point) 180 à 200 °C / 350 à 400 °FBIFTECK 2,5 cm, sans os 9 à 12 minutes

Page 17 - Notice D’emploi

-F8-TEMPÉRATURE INTERNE RECOMMANDÉE DE LA VIANDEBIFTECK 60 °C / 145 °F (mi-saignant)70 °C / 160 °F (à point)80 °C / 170 °F ( bien cuit)BURGERS (bœuf h

Page 18 - CONSIGNES IMPORTANTES

-F9-RECETTESCRÊPES POMME ET NOIX30 mL de beurre ou de margarine Pointe de muscade 150 mL de farine tout usage 175 mL de lait7 mL de sucre 1 œuf10 mL d

Page 19 - GARDEZ CES INSTRUCTIONS

-F10-RECETTESOMELETTE À LA MODE DE DENVER125 mL de dés de jambon cuit 3 œufs50 mL de poivron vert, haché 30 mL d’eau50 mL de tranches de champignons f

Page 20 - S16-SG controls 5/05

-F11-RECETTESPÂTES ALIMENTAIRES AVEC POIVRON ET POULET1 gousse d’ail, émincée Pincée de piment de Cayenne15 mL d’huile d’olive Sel et poivre noir moul

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-F12-RECETTESCREVETTES ET LÉGUMES SAUTÉS375 g de crevettes crues, épluchées et déveinées 2 branches de céleri, coupées en tranches30 mL de sauce de so

Page 22 - CONSEILS PRATIQUES

-F13-RECETTESFILETS DE POISSON À LA SAUCE CITRON ET ANETH125 g de champignons frais, coupés en tranches 15 mL de jus de citron2 oignons verts, coupés

Page 23 - GUIDE DE TEMPÉRATURE

-E3-This appliance is for HOUSEHOLD USE ONLY.No user-serviceable parts inside. Do not attempt to service this product.A short power-supply cord is pro

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-F14-RECETTESBŒUF ET BROCOLIS SAUTÉS250 à 375 g de bifteck de ronde ou de surlonge 2 mL de sucre1 gousse d’ail, émincée Sel au goûtTrait de gingembre

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S16SG-CN/9100120000041Imprimé en Chine S16SGCN05EFM11. N’essayez PAS de réparer ou d’ajuster une fonction mécanique ou électrique de l’appareil, ceci

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Before use, wash the SKILLET PAN and LID in warm soapy water or in the dish-washer and dry completely.CAUTION: Do not immerse HEATING BASE in water or

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-E5-4.To change the temperature, turn CONTROL KNOB to desiredsetting. Turning the CONTROL KNOB clockwise will increase thetemperature. Turnin

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HELPFUL HINTS• Before using the skillet for the first time, lightly brush cookingsurface with vegetable oil. Heat, uncovered, to 300°F/150°C

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-E7-TEMPERATURE GUIDEBURGERS1⁄4 lb patties. 5 to 9 minutes/per side (med.) 350°F - 400°F(180°C- 200°C)STEAK 1" thick, boneless 9 to 12 minutes/pe

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-E8-RECOMMENDED INTERNAL TEMPERATURE FOR MEATSTEAK 145°F / 60 °C (medium rare)160°F / 70 °C (medium)170°F / 80 °C ( well done)BURGERS(Ground Beef) 160

Page 32 - GARANTIE LIMITÉE DE UN (1) AN

-E9-RECIPESAPPLE NUT PANCAKES2 tablespoons butter or margarine Dash nutmeg1⁄2 cup plus 2 tablespoons all-purpose flour2⁄3 cup milk11⁄2 teaspoons sugar

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